Tuinrenovatie

Tuinrenovatie 

Haal meer plezier uit uw tuin na een renovatie! 
Een tuinrenovatie is een goede keuze wanneer u niet tevreden bent over de tuin. Nieuwe planten, een mooie bestrating of een nieuwe heg kunnen uw tuin een hele andere look geven. Ook is er verschil in de verzorging van planten. Moeilijke planten zijn lastig als u geen groene vingers heeft. Wij denken graag met u mee over de aanpassingen van uw tuin. Een tuin is tenslotte ook uw huis, alleen dan in open lucht. 

Ons advies 

Een tuin verbouwen klinkt als een groot project. Dit kan, maar dat hoeft zeker niet altijd zo te zijn. Wij kunnen uw tuin volledig veranderen, maar wij kunnen ook een aantal kleine aanpassingen aanbrengen. Dit zorgt ervoor dat u weer meer kunt genieten van uw tuin. Voordat wij kunnen beginnen met de renovatie van uw tuin, komen wij eerst een keer bij u langs. Wij bespreken tijdens de afspraak de volgende punten: 

  • Wij adviseren u indien nodig welke planten er beter weggehaald kunnen worden en welke beter kunnen blijven. 
  • Wilt u graag een compleet nieuwe tuin of wilt u een eenvoudige renovatie?
  • Indien u wenst geven wij bodemadvies, we bespreken wat de mogelijkheden van de grond in uw tuin zijn. 
  • Ook kunnen wij u materiaaladvies geven en inmeten, denk hierbij aan hout of grind. Het is mogelijk om hierbij zelf het materiaal te verzorgen of het door ons laten aanleveren.  

Tuinservice Van der Werf voor uw voor-en achtertuin  

Wanneer u ervoor kiest om uw achtertuin te renoveren, adviseren wij u om ook aandacht te besteden aan uw voortuin. De achtertuin is de plek waarin het meest geleefd wordt maar hierdoor wordt de voortuin soms vergeten. Een verzorgde voortuin zorgt tenslotte voor een mooi entree van uw woning. Wij verzorgen graag een renovatie voor zowel uw voor- als achtertuin!  

Tuinservice Van der Werf voor uw renovatie op maat 

Of het nu gaat om een kleine of een grote tuinrenovatie, wij staan voor u klaar! Onze specialisten voorzien u van het juiste advies en helpen u graag met de juiste keuzes. Wij zorgen ervoor dat uw tuin weer bij uw woning past. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op via: 06-53926811

Tuinservice Van der Werf logo
Tuinservice Van der Werf

Copyright © - 2021 Tuinservice Van der Werf | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl