Hovenier Nijmegen

Tuinservice van der Werf dé hovenier in Nijmegen voor tuinonderhoud, tuinaanleg, tuinrenovatie en meer

Wilt u graag een nieuw exclusieve tuin aan laten leggen? Of is uw huidige tuin toe aan een totale renovatie? En bent u daarvoor op zoek naar dé hovenier van Nijmegen? Tuinservice van der Werf is dé hovenier van Nijmegen en is gespecialiseerd in:

  • Tuinonderhoud
  • Tuinaanleg
  • Tuinrenovatie
  • Boomverzorging
  • Straatwerk

Tijdens alle projecten staat persoonlijke betrokkenheid centraal. Voordat wij beginnen met ontwerpen, aanleggen en onderhouden kunt u profiteren van deskundig advies. Doordat wij onze vakkennis up to date houden en onze jarenlange ervaring als hovenier in Nijmegen, bent u verzekerd van een betrouwbare partner.

Hovenier van der Werf komt graag bij u langs voor tuinonderhoud in Nijmegen

Moeten uw bomen nodig gesnoeid worden? Heeft u zelf geen tijd om uw bloemen te verzorgen? Van der Werf hovenier in Nijmegen neemt dit werk graag van u over. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er het hele jaar netjes uit ziet door middel van periodiek onderhoud. Daarnaast kunt u onze hovenier inschakelen voor groot en klein achterstallig onderhoud. Zelfs de grootste wildernis kunnen wij omtoveren naar uw droomtuin.

Tuinaanleg één van de specialeiten van hovenier van der Werf uit Nijmegen

Eén van de specialiteiten van hovenier van de Werf in Nijmegen is tuinaanleg. Samen met onze collega hoveniers kunnen wij een mooie nieuwe invulling geven aan uw tuin. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen en onze mogelijkheden. In een schetsvoorstel kunnen wij het ontwerp aangeven en brengen we de randvoorwaarden in beeld.

Tuinrenovatie door een echte hovenier uit Nijmegen

Bent u niet tevreden met uw huidige tuin? En wilt u uw tuin laten renoveren door een echte hovenier in Nijmegen? Wij richten deze graag opnieuw in met bijv. nieuwe beplanting, straatwerk, verlichting enz. Hierbij behouden we de mooie bestaande elementen.

Boomverzorging is vakwerk, huur daarom Hovenier van der Werf uit Nijmegen in

Het onderhouden en verzorgen van bomen is noodzakelijk. Dit specialistische werk kunt u uit laten voeren door dé hovenier van Nijmegen van der Werf. wij weten als geen ander hoe je vaktechnisch, veilig en op een verantwoorde manier met bomen omgaat.

Wilt u een afspraak voor één van onze bovenstaande diensten in de omgeving van Beuningen of Mook? Neem dan contact op met van der Werf hovenier Nijmegen. Wij werken met passie voor de tuin.

Tuinservice Van der Werf logo
Tuinservice Van der Werf
Hovenier Nijmegen
Laat uw reactie achter

Copyright © - 2019 Tuinservice Van der Werf | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Sitemap

Designpro.nl