Tuinonderhoud Nijmegen

Tuinonderhoud in Nijmegen om optimaal te kunnen genieten!

Wilt u ook het hele jaar optimaal van uw tuin kunnen genieten? Laat dan tuinonderhoud in Nijmegen verzorgen door Tuinservice van der Werf. Tuinonderhoud in Nijmegen is bij ons in goede handen. U kunt ons zowel voor periodiek als incidenteel onderhoud inzetten. Wij bieden voor iedereen een passend onderhoudscontract waarbij wij de volgende werkzaamheden kunnen uitvoeren:

  • Onkruid verwijderen
  • Snoeiwerk
  • Maaien
  • Bemesten
  • Verticuteren

Wij zijn inzetbaar voor tuinonderhoud in Nijmegen voor zowel particulieren als bedrijven.

Boomverzorging uitgevoerd door tuinservice Van der Werf

Wanneer wij tuinonderhoud verzorgen in Nijmegen is boomverzorging een belangrijk aspect. Bomen hebben onderhoud en verzorging nodig. Wilt u dat uw bomen groeien en bloeien? Of verzorgen de bomen in de tuin uw overlast? Door tijdig snoeien wordt dit voorkomen. Wanneer de kroon van een boom te groot is geworden of door welke oorzaak dan ook asymmetrisch is gegroeid, kan kandalaberen de oplossing zijn, dit is een specialisme bij uitstek van Tuinservice van der Werf.

Specialistisch werk

Het onderhouden van uw tuin in specialistisch werk. Bij tuinonderhoud in Nijmegen weten wij als geen ander hoe je vaktechnisch, veilig en op een verantwoorde manier met bomen omgaat. Laat daarom niet iedereen zomaar aan uw bomen snoeien of zagen. Het kappen en rooien is voor ons ook geen enkel probleem.

Hagen en heesters

Het snoeien van hagen en heester is ook een onderdeel van tuinonderhoud Nijmegen. Dit zorgt voor een goede vorm en conditie. Wanneer u regelmatig tuinonderhoud in Nijmegen door ons laat uitvoeren zorgen wij ervoor dat deze planten niet de tuin gaan overwoekeren. Het dode hout moet regelmatig worden verwijderd zodat jonge scheuten de kans krijgen en de plant moet de juiste vorm en afmetingen krijgen en behouden. Wanneer u daar te lang mee wacht kan dat ook de groei van andere planten belemmeren en raakt de begroeiing van uw tuin uit balans.

Maak een afspraak!

Wilt u een afspraak voor tuinonderhoud in Nijmegen? Neem dan contact op met Tuinservice van der Werf. Wij verzorgen tuinwerkzaamheden in Nijmegen, Beuningen en Mook. Wij laten u genieten van een goed onderhouden tuin.

Tuinservice Van der Werf logo
Tuinservice Van der Werf
Tuinonderhoud Nijmegen
Laat uw reactie achter

Copyright © - 2023 Tuinservice Van der Werf | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl