Tuinman

Tuinman voor al uw tuinwensen!

Tuinman nodig die uw tuin het hele jaar door netjes bijhoudt? Of wilt u eenmalig onderhoud uit laten voeren? Wat uw tuinwensen ook zijn, Tuinservice van der Werf is u graag van dienst. Als hoveniersbedrijf houden wij ons bezig met alle facetten van het vak. Of het nu gaat om onderhoud, aanleg of renovatie, wij realiseren uw tuinwensen. Ons team beschikt over ervaren hoveniers die elkaar aanvullen op het gebied van kennis en vaardigheden. Samen zien wij iedere tuin als een uniek project en leveren hiervoor maatwerk. Onder leiding van tuinman Sander van der Werf voeren wij tuinprojecten uit voor verschillende opdrachtgevers. Groot of klein, onze benadering is altijd persoonlijk. U heeft bij ons dan ook te maken met één vast aanspreekpunt.

Tuinman voor onderhoud

Elke tuin leeft. Alles wat groeit en bloeit heeft onderhoud nodig. Heeft u hier zelf geen tijd voor? Zin in? Of niet de juiste kennis en middelen voor? Maak dan een afspraak met onze tuinman! Wij kunnen allerlei soorten werkzaamheden verrichten om uw tuin in optimale conditie te houden. Hierbij kunt u denken aan:

  • Maaien
  • Snoeien
  • Onkruidvrij maken
  • Bemesten
  • Verticuteren

Graag dragen wij zorg voor uw tuin. Uiteraard doen wij dit geheel in overleg met u als klant. Wilt u optimaal van uw tuin kunnen genieten zonder zelf onderhoud uit te hoeven voeren? Schakel ons dan in.

Tuinman voor een stralende tuin!

Ook indien u een compleet nieuwe tuin aan wilt leggen bent u bij ons aan het juiste adres. Een tuin wordt vandaag de dag steeds meer gezien als verlengstuk van een woning. Het ontwerp moet dan ook goed aansluiten bij uw wensen. Om een passend ontwerp te kunnen maken komen wij graag bij u langs. Tijdens een kennismakingsgesprek nemen we uw wensen door en inventariseren we de mogelijkheden. Vervolgens maken we een eerlijke en heldere offerte zodat u op de hoogte bent van de kosten. Meer informatie of een afspraak met onze tuinman? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak a.u.b. uw keuze

Tuinservice Van der Werf logo
Tuinservice Van der Werf
Tuinman- Tuinservice van der Werf

Stel uw vraag

Tuinman

Copyright © - 2024 Tuinservice Van der Werf | Alle rechten voorbehouden | Site-Index | Cookieverklaring | Sitemap

Designpro.nl